facebook-ikon​  youtube-ikon  instagram-ikon

facebook-ikon​  youtube-ikon  instagram-ikon

Gødning til alle former for brug

​Ved Asmild Plantecenter har vi alt, hvad du skulle få behov for til gødning af din have og dine planter. Vi har normale former for gødning, men vi har også specialgødning til diverse forskellige planter.

Når du kigger forbi vores plantecenter i Overlund ved Houlkær, så er vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med tips og gode råd til hvilken form for gødning, der passer bedst til dit behov.

Alle former for gødning

Vi forhandler mere eller mindre alle former for gødning. Vi har normal plænegødning og universalgødning, men vi har også økologisk gødning, hønsegødning, kogødning og meget andet.

Er det en speciel gødning, som du leder efter, så har vi det sikkert også. Vi har nemlig forskellige former for rosengødning, orkidegødning og gødning specielt til stedsegrønne planter.

​Det kan være svært at vide præcis hvilken form for gødning, der passer bedst til din have og dine planter. Derfor giver vores erfarne medarbejdere dig gerne de bedste råd og tips med på vejen, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.

Vi kan hjælpe dig med at få lavet en gødningsplan ved at få analyseret en jordbundprøve fra din have. Det koster 225,-og foregår på denne måde: Du tager 5-7 kopper jord fra forskellige steder i haven. Putter dem i samme pose og indlevere den hos os. Vi sender den ind til analyse og kontakter dig, når vi har planen klar til dig og din have.

Gode priser på gødning i Overlund

Du er altid velkommen til at kigge forbi Asmild Plantecenter, så kan vi hjælpe dig med professionel rådgivning. Vi kan naturligvis også hjælpe dig, hvis du ringer eller skriver til os.

Når du kontakter os på telefon 86 67 24 00 eller på mail asmild_plantecenter@mail.dk, så giver vi dig gerne de bedste fif med på vejen.

Kontakt os for mere information om gødning​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Asmild Plantecenter 

Randersvej 76, Overlund, 8800 Viborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 14111441

Kontakt os

Telefon: 86 67 24 00

E-mail: asmild_plantecenter@mail.dk

Mobilepay: 93541

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 17.30

Lørdag: 08.00 - 16.00

Søndag og helligdage: 08.00 - 16.00