facebook-ikon​  youtube-ikon  instagram-ikon

facebook-ikon​  youtube-ikon  instagram-ikon

Gødning til alle former for brug

​Ved Asmild Plantecenter har vi alt, hvad du skulle få behov for til gødning af din have og dine planter. Vi har normale former for gødning, men vi har også specialgødning til diverse forskellige planter.

Når du kigger forbi vores plantecenter i Overlund ved Houlkær, så er vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med tips og gode råd til hvilken form for gødning, der passer bedst til dit behov.

Alle former for gødning

Vi forhandler mere eller mindre alle former for gødning. Vi har normal plænegødning og universalgødning, men vi har også økologisk gødning, hønsegødning, kogødning og meget andet.

Er det en speciel gødning, som du leder efter, så har vi det sikkert også. Vi har nemlig forskellige former for rosengødning, orkidegødning og gødning specielt til stedsegrønne planter.

​Det kan være svært at vide præcis hvilken form for gødning, der passer bedst til din have og dine planter. Derfor giver vores erfarne medarbejdere dig gerne de bedste råd og tips med på vejen, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.

Jordanalyse

Er du interesseret i at vide hvordan din PH og dine gødningstal er i jorden kan vi hjælpe dig. Alt du skal gøre er at tage 3-4 kopper jord forskellige steder i græsplænen eller urtehaven. Disse 3-4 kopper skal du hælde sammen i en spand eller pose, og bringe til Asmild Plantecenter. Herefter får vi lavet en analyse af jorden på laboratorie. Når prøven kommer retur laver vi en opgørelse/anbefaler til hvordan du kan gøde din jord for at skabe de bedste forudsætninger for dine planter.

Pris for ovenstående er: 325kr inkl. anbefaling til videre arbejde.

Gode priser på gødning i Overlund

Du er altid velkommen til at kigge forbi Asmild Plantecenter, så kan vi hjælpe dig med professionel rådgivning. Vi kan naturligvis også hjælpe dig, hvis du ringer eller skriver til os.

Når du kontakter os på telefon 86 67 24 00 eller på mail asmildplantecenter@mail.dk, så giver vi dig gerne de bedste fif med på vejen.

Kontakt os for mere information om gødning​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Asmild Plantecenter 

Randersvej 76, Overlund, 8800 Viborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 4418 0480

Kontakt os

Telefon: 86 67 24 00

E-mail: asmildplantecenter@mail.dk

Mobilepay: 168761

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 17.30

Lørdag: 08.00 - 16.00

Søndag og helligdage: 08.00 - 16.00