facebook-ikon​  youtube-ikon  instagram-ikon

facebook-ikon​  youtube-ikon  instagram-ikon

Haveplanter til alle slags haver

Ved Asmild Plantecenter i Overlund i Viborg har vi alt, hvad du behøver til haven. Vi har et kæmpe udvalg af forskellige haveplanter i alle afskygninger til attraktive priser.

Find de rette haveplanter til din have

Det kan være svært at vide, hvilke haveplanter der passer bedst til netop din have. Derfor giver vi dig gerne den bedste vejledning. 

Når du kommer ind til os, kan vi vise dig de mange muligheder, der er, hvor vi blandt andet har et kæmpe udvalg af roser og stauder. Vi har også forskellige blomstrende buske til haven, og vi har et stort udvalg af hækplanter til din have.

Hvis du er interesseret i haveplanter, der bærer frugt, så har vi også en masse forskellige frugttræer, bær og nøddetræer.​

Vi har desuden et stort udvalg i surbundsplanter, hvor du kan vælge fra vores store udvalg af rhododendron, pieris, azalier og forskellige former for lyng. I vores udvalg af planter til haven har vi også en række bunddækkeplanter som for eksempel efeu, hasselurt og vintergrøn, og vi har også en masse forskellige slyngplanter.

Besøg os i Overlund

Du er altid velkommen til at komme ind forbi Asmild Plantecenter her i Overlund ved Houlkær

Når du kigger forbi, kan vi give dig meget mere information om alle vores haveplanter, og vi giver dig gerne gratis råd og tips med på vejen.

Vi kan selvfølgelig også fortælle mere om vores haveplanter, hvis du kontakter os på telefon eller mail. Du kan nå os på telefon 86 67 24 00 eller på e-mail asmildplantecenter@mail.dk.

Skriv til os om spørgsmål til vores haveplanter​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Asmild Plantecenter 

Randersvej 76, Overlund, 8800 Viborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 4418 0480

Kontakt os

Telefon: 86 67 24 00

E-mail: asmildplantecenter@mail.dk

Mobilepay: 168761

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 17.30

Lørdag: 08.00 - 16.00

Søndag og helligdage: 08.00 - 16.00