facebook-ikon​  youtube-ikon  instagram-ikon

facebook-ikon​  youtube-ikon  instagram-ikon

Blomsterkrukker i alle størrelser og farver

Blomsterkrukker er i dag mere end bare krukker, de spreder hygge, dufte og kan bruges praktisk i haven og huset. Desuden er mode og design inden for krukker stadig voksende.​​

Hos Asmild Plantecenter i Overlund i Viborg har vi, ud over planter og blomster, også et bredt udvalg af blomsterkrukker i alle former og farver til konkurrencedygtige priser. Vi har Viborgs største udvalg af blomsterkrukker fra Kina, Vietnam, Malaysia og Italien.

Asmild Plantecenter har i år også lavet et krukkehjørne, hvor krukker til udendørs brug kan findes plantet til med, hvad der vil have gode betingelser i udendørs krukker.

Hvis du, eller en du kender, mangler lidt pynt, hyggespredning eller dejlige dufte på terrassen, foran døren eller et helt tredje sted er du meget velkommen til at kigge forbi planteskolen.

Vi vil selvfølgelig også hjælpe dig med at designe din egen krukke og give dine "planter i krukken" de bedste betingelser til indendørs såvel som udendørs brug.​​

Brug krukker som indretning

​Sortimentet består af blomsterkrukker i mange forskellige materialer og farver og findes i store, små, sjove, klassiske og farverige krukker - på planteskolen er det kun fantasien, der sætter grænserne.

Blomsterkrukker er i dag blevet en vigtig del af indretningen i huset og haven, og hos Asmild Plantecenter følge vi altid den seneste mode og vil derfor supplere sortimentet af krukker konstant.

Her finder du både de indendørs blomsterkrukker og krukker til haven, der kan tåle frost og hårdt vintervejr, så de kan stå ude hele året og ikke skal tages ind efter endt sæson.

Tilplantede krukker kan ikke blot få din have, terrasse m.m. til at dufte godt, se frodig ud og sprede hygge, de kan også være til praktisk brug. Med stor lethed er det muligt at plante krydderurter og grøntsager i krukkerne, hvis pladsen ikke er der til en urtehave, eller såfremt du blot ønsker enkelte urter.

Krukkerne findes flere steder på planteskolen, så hvis du søger noget specifikt, er du meget velkommen til at spørge, ligesom du selvfølgelig også velkommen til at se dig om på egen hånd efter de helt rigtige krukker til en pris, der passer dit budget.

Kontakt os eller kig forbi og se vores udvalg af blomsterkrukker

Du kan kontakte os på telefon 86 67 24 00 eller e-mail asmildplantecenter@mail.dk for yderligere oplysninger, eller du kan kigge forbi og se vores sortiment.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Asmild Plantecenter 

Randersvej 76, Overlund, 8800 Viborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 4418 0480

Kontakt os

Telefon: 86 67 24 00

E-mail: asmildplantecenter@mail.dk

Mobilepay: 168761

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 17.30

Lørdag: 08.00 - 16.00

Søndag og helligdage: 08.00 - 16.00