facebook-ikon​  youtube-ikon  instagram-ikon

facebook-ikon​  youtube-ikon  instagram-ikon

Frugttræer og andre træer til haven

Har du altid ønsket at have nogle lækre frugttræer i din have? Her i Asmild Plantecenter har vi et kæmpe udvalg af forskellige træer til haven til attraktive priser, så du uden tvivl vil kunne finde noget, der passer til din smag.

Asmild Plantecenter ligger i Overlund tæt ved Houlkær og Viborg, og når du kigger forbi, er vores dygtige medarbejdere altid klar med gode råd og tips, så du får valgt det helt rette frugttræ.

Plant dine foretrukne frugttræer i din have

Ville det ikke være skønt hvert år at kunne plukke sine yndlingsfrugter direkte fra haven? Med et af vores mange forskellige frugttræer, kan dette nu blive muligt til en fordelagtig pris.

I vores udvalg af frugttræer har vi naturligvis klassikere som æble- og pæretræer, hvor der hører sig en masse forskellige sorter. Vi kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rette smag.

Vi har også mange andre spændende frugttræer som for eksempel træer med forskellige nektariner og ferskener samt appelsintræer og citrontræer. Er du mere til bær, kan vi også hjælpe med lækre kirsebærtræer.

Inden for søde frugttræer har vi også forskellige sorter af blommer og abrikos. Vi har også både valnøddetræer og mandeltræer, hvis du hellere vil have nøddetræer til haven.

Kig forbi og se vores udvalg af træer til haven

Du kan kigge forbi vores plantecenter og høre meget mere om mulighederne inden for vores mange træer til haven, men vi hjælper dig naturligvis også gerne over telefon eller e-mail.

Du kan nå os på telefon 86 67 24 00 eller på e-mail asmildplantecenter@mail.dk.

​Kontakt os og hør mere om vores frugtræer

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Læse mere om vores frugttræer hos vores leverandør fra www.prima-plant.dk - læs mere her

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Asmild Plantecenter 

Randersvej 76, Overlund, 8800 Viborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 4418 0480

Kontakt os

Telefon: 86 67 24 00

E-mail: asmildplantecenter@mail.dk

Mobilepay: 168761

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 17.30

Lørdag: 08.00 - 16.00

Søndag og helligdage: 08.00 - 16.00