facebook-ikon​  youtube-ikon  instagram-ikon

facebook-ikon​  youtube-ikon  instagram-ikon

Brugskunst til både private og erhverv​

Ved Asmild Plantecenter har vi nogle dygtige medarbejdere, der er eksperter i brugskunst. Vi tilbyder derfor et bredt udvalg af forskelligt brugskunst til både privat brug og til erhverv som caféer og restauranter.

Vores store udvalg af brugskunst

I vores store udvalg findes der blandt andet forskellige flotte vaser i både glas og keramik. Vi har også en masse forskellige skåle og fade, hvor du kan finde noget til både inden- og udendørs brug. Vi har også forskellige hyggelige krukker til vindueskarmen eller til at stille på terrassen.

Hvis du vil give en god gave eller have en sød udsmykning uden for din dør, kan du også vælge en af vores kurve. Derudover har vi også forskellige figurer både til inde og ude.

Er du interesseret i at lave dit eget brugskunst, så har vi også en masse forskellige binderiartikler som for eksempel oasis, tråd, sakse, limpistol, lim og meget andet tilbehør, der gør det let for dig at komme i gang.

Find smart brugskunst i Overlund

Når du kigger forbi vores plantecenter i Overlund ved Houlkær, så kan du få et overblik over vores store udvalg af brugskunst og finde noget, der passer netop til dit behov. 

​Vores dygtige medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med at finde det rette, og vi tilbyder alt vores brugskunst til gode priser.

Vi kan også fortælle dig meget mere om vores brugskunst, hvis du kontakter os på telefon 86 67 24 00 eller på mail asmildplantecenter@mail.dk.​

Hør mere om vores brugskunst ved at skrive til os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Asmild Plantecenter 

Randersvej 76, Overlund, 8800 Viborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 4418 0480

Kontakt os

Telefon: 86 67 24 00

E-mail: asmildplantecenter@mail.dk

Mobilepay: 168761

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 17.30

Lørdag: 08.00 - 16.00

Søndag og helligdage: 08.00 - 16.00