facebook-ikon​  youtube-ikon  instagram-ikon

facebook-ikon​  youtube-ikon  instagram-ikon

Havebesøg

Asmild Plantecenter tilbyder dig hjælp til at få piftet haven lidt op. Eller måske helt få anlagt en ny have, der er unik og tilpasset dine ønsker sammenholdt med de faktiske forhold som f.eks. jord, lys og vind. Vi kan hjælpe med alt fra gode råd, til skøre ideer du måske gerne vil høre om kan lade sig gøre.

Tilrettelæggelse af en helt ny have, eller måske bare få tips ti,l hvordan haven kan peppes lidt op, så den både står flot både sommer og vinter.

Havearkitekten kan du altid henvende dig til, og få råd, besøg og plan over din have. Havearkitekten kan tage på besøg hos dig ud og kigge på din have og være behjælpelig der.

Asmild Plantecenter tilbyder:

  • Havebesøg

Havebesøg:

Havebesøg varer 1-1½ time, hvor vores havefagkyndige kommer ud til dig, I kigger på haven sammen og han fortæller og giver gode råd. Her skal du selv sørge for papir og pen, så du kan huske rådene og suge ny viden til dig.

Dette koster 1000 kr. op til 20 km fra butikken. Herefter tillægges 3,50 kr. pr. kilometer tur/retur.

Et godt tilbud til dig der er tilfreds med din have og ikke ønsker drastiske ændringer, men ønsker at pifte haven lidt op her og der samt få gode råd til hvad der står flot i sommeren og hvad der vil se flot ud om vinteren, så den ikke står kedelig her, men er flot året rundt.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Asmild Plantecenter 

Randersvej 76, Overlund, 8800 Viborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 4418 0480

Kontakt os

Telefon: 86 67 24 00

E-mail: asmildplantecenter@mail.dk

Mobilepay: 168761

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 17.30

Lørdag: 08.00 - 16.00

Søndag og helligdage: 08.00 - 16.00