facebook-ikon​  youtube-ikon  instagram-ikon

facebook-ikon​  youtube-ikon  instagram-ikon

Havearkitekten​

Asmild Plantecenter tilbyder dig hjælp til at få piftet haven lidt op. Eller måske helt få anlagt en ny have, der er unik og tilpasset dine ønsker sammenholdt med de faktiske forhold som f.eks. jord, lys og vind. Vi kan hjælpe med alt fra gode råd, til skøre ideer du måske gerne vil høre om kan lade sig gøre.

Tilrettelæggelse af en helt ny have, eller måske bare få tips ti,l hvordan haven kan peppes lidt op, så den både står flot både sommer og vinter.

Havearkitekten kan du altid henvende dig til, og få råd, besøg og plan over din have. Havearkitekten kan tage på besøg hos dig ud og kigge på din have og være behjælpelig der.

Asmild Plantecenter tilbyder 2 muligheder:​

  • Havebesøg
  • Havetegning

Havebesøg:

Havebesøg varer 1-1½ time, hvor vores havefagkyndige kommer ud til dig, I kigger på haven sammen og han fortæller og giver gode råd. Her skal du selv sørge for papir og pen, så du kan huske rådene og suge ny viden til dig. 

Dette koster 750 kr. op til 20kmfra butikken. Herefter tillægges 3,50kr pr. kilometer tur/retur.

​Et godt tilbud til dig der er tilfreds med din have og ikke ønsker drastiske ændringer, men ønsker at pifte haven lidt op her og der samt få gode råd til hvad der står flot i sommeren og hvad der vil se flot ud om vinteren, så den ikke står kedelig her, men er flot året rundt.

Havetegning:

Havetegning er, hvor vores havefagkyndige kommer ud til dig og din have, for at se på de faktiske forhold, for til sidst at lave et forslag til din have efter netop dine ønsker og behov- og din haves muligheder.

Hvordan vil dette foregå?

Vores havesagkyndige vil komme på besøg for at se haven og de faktiske forhold sammen med dig, så i kan gå rundt og kigge på haven sammen og snakke om hvad I ønsker/har tænkt jer, samt han vil fremlægge nogle af hans gode ideer. Dette gør, at han har noget at gå ud fra, når han går i gang med skitsen over jeres nye have. Vi lægger vægt på  at tilfredsstille jer mest mulige og vil derfor bede jer have følgende klar når vi kommer på besøg:

  • Skitse 1:100 over grunden, de ting man ønsker skal blive i haven træer, buske, fliser m.m. skal selvfølgelig tegnes ind. Jo mere præcist I udfærdigere skitsen, jo bedre bliver det færdige resultat fra vores havesagkyndige.
  • Ønskeseddel over hvilke planter, havesten, vandartikler m.m. I ønsker. Hvis I ikke har dette, vil vores sagkyndige selvfølgelig selv finde på noget godt til jer, udfra jeres tur, da I gennemgik haven sammen.

Hvad får I?

For 2500 kr. (op til 20km fra butikken)

Herefter tillægges 3,50kr pr. kilometer tur/retur

  • 1 times havebesøg værdi 750kr
  • Havetegning over den nye have
  • Planteliste, hvor antal og sortsnavn står på, for at give jer et overblik over projektet.
  • 500 kr. på et gavekort fra Asmild Plantecenter.

Vi glæder os til at høre fra dig og om dit projekt i haven.

​I kan henvende jer i butikken eller ringe til os 86 67 24 00.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Asmild Plantecenter 

Randersvej 76, Overlund, 8800 Viborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 14111441

Kontakt os

Telefon: 86 67 24 00

E-mail: asmild_plantecenter@mail.dk

Mobilepay: 93541

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 17.30

Lørdag: 08.00 - 16.00

Søndag og helligdage: 08.00 - 16.00