facebook-ikon​  youtube-ikon  instagram-ikon

facebook-ikon​  youtube-ikon  instagram-ikon

​En sammenplantning har vi altid færdiglavet og klar

Mangler du en sød og flot værtindegave? Så køb en sammenplantning her hos os. Vi har altid færdiglavede sammenplantninger klar til ethvert behov. Kig ind forbi vores butik i Viborg tæt på Asmild og Overlund, hvis du vil se nærmere på vores udvalg af sammenplantninger.

Som et professionelt havecenter har vi stor erfaring med alt inden for planter og blomster. Du kan derfor altid forvente smukke sammenplantninger af friske planter. Vi følger altid moden og tidens tendenser, når vi laver en sammenplantning.

Vi laver gerne en sammenplantning efter dine ønsker

Passer en af vores færdiglavede sammenplantninger ikke til dine ønsker og behov, så står vores dygtige folk altid klar til at imødekomme dine ønsker til en særlig farvekombination eller andet. Sammen kan vi finde passende blomster i vores gartneri, hvorefter vi med det samme vil lave planten.​

Alle vores blomster og planter er af høj kvalitet, hvorfor det er ideelt at overraske en kær med en sammenplantning fra os. Vi hjælper med både store og små ønsker, som vi gør vores bedste for at imødekomme. Derfor skaber vi altid en god dialog med vores kunder.

Kontakt os i dag og bestil en plante eller blomst

Kunne du tænke dig at bestille en sammenplantning, der er klar til afhentning, når du kommer, så er du altid velkommen til at kontakte os, så laver vi en smuk sammensætning til dig.

Ring på telefon 86 67 24 00, eller send en e-mail til asmildplantecenter@mail.dk, så går vi i gang med din bestilling med det samme.​

​Få et gratis tilbud på sammenplantninger

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Asmild Plantecenter 

Randersvej 76, Overlund, 8800 Viborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 4418 0480

Kontakt os

Telefon: 86 67 24 00

E-mail: asmildplantecenter@mail.dk

Mobilepay: 168761

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 17.30

Lørdag: 08.00 - 16.00

Søndag og helligdage: 08.00 - 16.00