Telefon: 86 67 24 00

Krukker fra Plantecentret i Viborg

Krukker er i dag mere end bare krukker, de spreder hygge, dufte og kan bruges praktisk i haven og huset. Desuden er mode og design indenfor krukker stadig voksende.

Stort udvalg i alle typer krukker

Hos Asmild Plantecenter i Overlund i Viborg har vi udover planter og blomster også et bredt udvalg af krukker i alle former og farver.

Asmild Plantecenter har i år også lavet et krukkehjørne, hvor krukker til udendørs brug kan findes plantet til med, hvad der vil have gode betingelser i udendørs krukker.

Hvis du, eller en du kender, mangler lidt pynt, hyggespredning eller dejlige dufte på terrassen, foran døren eller et helt tredje sted er du meget velkommen til at kigge forbi planteskolen. Vi vil selvfølgelig også hjælpe dig med at designe din egen krukke og give dine "planter i krukken" de bedste betingelser til indendørs såvel som udendørs brug.​

Brug krukker som indretning

Sortimentet består af blomsterkrukker i mange forskellige materialer og farver og findes i store, små, sjove, klassiske og farverige krukker - på planteskolen er det kun fantasien, der sætter grænserne.

Blomsterkrukker er i dag blevet en vigtig del af indretningen i huset og haven, og hos Asmild Plantecenter følge vi altid den seneste mode og vil derfor supplere sortimentet af krukker konstant.

Her finder du både de indendørs blomsterkrukker og krukker til haven, der kan tåle frost og hårdt vintervejr, så de kan stå ude hele året og ikke skal tages ind efter endt sæson.

Tilplantede krukker kan ikke blot få din have, terrasse m.m. til at dufte godt, se frodig ud og sprede hygge, de kan også være til praktisk brug. Med stor lethed er det muligt at plante krydderurter og grøntsager i krukkerne, hvis pladsen ikke er der til en urtehave, eller såfremt du blot ønsker enkelte urter.

Krukkerne findes flere steder på planteskolen, så hvis du søger noget specifikt, er du meget velkommen til at spørge, ligesom du selvfølgelig også velkommen til at se dig om på egen hånd efter de helt rigtige krukker.​

Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon 86 67 24 00 for yderligere oplysninger.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af 26 anmeldelser på ​Facebook

Åbningstider:

Man - Fre

Lørdag

Søndag

08:00 - 17:30

08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00

Asmild Plantecenter

Randersvej 76 

Overlund 8800 Viborg


​​Telefon: 86 67 24 00

​E-mail: asmild_plantecenter@mail.dk

​CVR: 14111441

Asmild Plantecenter
Randersvej 76, Overlund
8800 Viborg
Tlf.: 86 67 24 00
CVR: 14111441
asmild_plantecenter@mail.dk